SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
PUC Nyköping

Ny ordförande i klubben
2023-04-25 09:28

Vid årsmötet den 31/3 valdes Annika Broman till ny ordförande om en period på 1 år och Ruben Blanco valdes till ledamot om en period på 1 år.

Tidigare ordförande Andrea Österberg är kvar i styrelsen och valdes vid föreningens konstituerande möte till ledamot. Jonas Ekegren valdes till ledamot och Kenneth Klausen till viceordförande. Anders Boman valdes att fortsätta som föreningens kassör.

Protokoll från årsmötet läggs här på webbplatsen så snart det är klart.

Tävla för klubben
2023-03-19 12:36

Hej!

 

Vi har skapat detta informationsblad då flera har valt att tävla för vår förening, PDL United Club Nyköping, vilket vi tycker är jätteroligt. 

 

För att få tävla i sanktionerade tävlingar i Sverige, måste man enligt reglerna vara medlem i en padelförening, som är medlem i Svenska Padelförbundet. Som ni kanske känner till, är vi Nyköpings första och enda padelförening och är såklart medlemmar i Svenska Padelförbundet. Utöver att PDL United (som vi samarbetar med, men inte har någon juridiskt koppling till) förhoppningsvis kommer att anordna flera sanktionerade tävlingar med vår förenings licens, är det också planen att anordna ett riktigt klubbmästerskap till hösten.

Se till att ni är medlemmar i föreningen så att ni tävlar enligt regelboken och slipper repressalier från Svenska Padelförbundet.   

 

Här är det möjligt att bli medlem i föreningen: Bli medlem i PUC Nyköping

(Ni har även 15% rabatt på banhyra på PDL United i Nyköping när ni är medlemmar)

 

Om föreningen:

Året 2022 var året då vi bildade vår förening och fick till en uppstart för vår barn- och ungdomsverksamhet. Vårt största fokus ligger på utveckling av juniorpadel men har även i år startat en damgrupp. En stor och viktig del i sportens utveckling handlar om att få barn och ungdomar att hitta en givande och rolig aktivitet där vi strävar efter att hålla ner priserna för att möjliggöra för flera unga att bli aktiva. Vi körde igång med 4 stycken grupper fördelat på två dagar under veckan vilket även har fortsatt i år. Föreningen har etablerat sig inom sociala medier på Facebook, Instagram samt skapat en hemsida för föreningens verksamhet. Vi hade ett höstlovsläger som ordnades tillsammans med AJ Produkter, ONYX samt Solid Crossfit. Det blev en succé som uppmärksammades även av Sveriges riksidrottsförbund. 

 

Föreningen är just nu inne på sin andra termin och vi har redan uppbyggt en fin ekonomi, så det finns bra möjligheter att göra många roliga saker under året. För att kunna erbjuda fler träningar för barn, starta upp nya grupper, anordna läger och tävlingar, behöver vi bli fler i styrelsen. 

 

Om du känner dig sugen eller känner någon som vi borde kontakta, vänligen fyll i detta formulär: Klika här

 

Den nya styrelsen kommer att bli vald på kommande årsmöte 31/3. 

Med vänliga hälsningar

PUC Nyköping

nykoping@pdlunitedclub.se

Kallelse årsmötet 2023!
2023-02-07 12:41

Hej medlemmar och målsmän!

Nu stundar det årsmöte, fredag den 31:a mars 2023 kl 19.00 på PDL Nyköping.

I en förening finns det många åsikter och idéer på saker att förändra, förbättra men också ett tydligt tillvägagångssätt. Det är i en styrelse din röst blir hörd och det är där du kan göra skillnad.

Som medlem har du rätt att väcka motioner till årsmötet. De mejlas in till nykoping@pdlunitedclub.se senast den 17:a mars.  

 

Senast 1 vecka innan mötet, kommer vi att lägga upp alla handlingar och dagordning inför årsmötet här på hemsidan under dokument.

 

Vi behöver alltid fler händer i styrelsen, vi hoppas på att vi kan bli flera än de nuvarande fyra personer.  I detta arbete är det viktigt att aktivera basen, våra medlemmar, för att få en bred representation med rötter i kärnverksamheten.

 

Vi önskar därför att du nominerar dig själv eller andra tänkbara kandidater, personer du gärna skulle vilja se i en styrelse, så kontaktar valberedningen alla seriösa förslag.

Använd detta webbformulär för att lämna din nominering. 

Nominera till styrelsen


Ses på PDL!

Med vänlinga hälsningar
Styrelsen
PDL United Club Nyköping

Julläger på jullovet!
2022-12-20 10:28

För dom som är sugna på att spela lite padel på jullovet, så kommer vi att anordna ett mini-padelläger, fredag och lördag 6-7 januari.

 

På förmiddagarna kl. 9 - 12 kör minsta gruppen, 6 – 11 år och efter lunch, kl. 13 – 16 kör äldsta gruppen, 12 – 16 år.

 

Vi kommer att erbjuda fika till barnen, men inget lunch som på höstlägret.

 

Anmälning via denna länk:

Bokningsformular

 

Adress: PDL Nyköping, Brukslagarvägen 5

Ålder: 6 till 16 år

Pris: 600:- per person

 

Obs. det är begränsat antal platser.

Frågor? Mejla till nykoping@pdlunitedclub.se

 
PDL United Club Nyköping presenterar stolt AJ Sports Academy
2022-10-03 08:45

PDL United Club Nyköping presenterar stolt AJ Sports Academy.

Måndag den 31/10 till fredag den 4/11 (vecka 44)

 

Sportläger på höstlovet med padel och innebandy varje dag och med inslag av Crossfit på torsdag och fredag. Det blir en blandning av aktiviteter med fokus på rörelse och välmående.

Vi har bra utbildade tränare i alla sporter. I padel så har vi anlitat William Jägerden som är en av Nyköpings bästa spelare.

Onyx är på plats med två duktiga ungdomsspelare. Crossfit kommer med utrustning och förgyller våra två sista dagar.

Lägret är varje dag mellan kl 9 till 15 med en extra finaltimme ihop med föräldrar om man vill på torsdag den 3/11 kl 15 till 16.

 

Lånerack och låneklubbor finns på plats.

 

Varm lunch från MatMattes samt mellis ingår

T-shirt och shorts ingår

 

Adress: PDL Nyköping, Brukslagarvägen 5

Ålder: 7 till 16 år

Pris: 1995:- per person

 

Obs. det är begränsat antal platser.

Anmälan måste göras innan den 17/10 för att bli garanterad kläder

Frågor? Mejla till nykoping@pdlunitedclub.se

 

 
 
Bokning sker via denna länk:
Nu kör vi snart igång!
2022-08-25 13:18

På tisdag den 30/8 börjar våra första träningar i Nyköping, ska bli så kul att komma igång!

Vi har redan fått många anmälningar, men det finns några platser kvar, så tveka inte att höra av er ifall ni har några padelsugna barn eller ungdomar. 

 

Vi kommer att ha träning på tisdagar 16-17 för dom yngre och 17-18 för dom äldre barnen och samma upplägg på lördagar 10-11 och 11-12. Varje träningsfälle kommer alltid att bli uppdelad efter ålder och nivå så gott vi kan. 

 

Ha en fin dag!

 

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..